Veckans träning - v.16

Lyckades inte komma upp i veckans mål, men inte långt ifrån. Svårt att hinna med nu när golfsäsongen har startat. Dessutom måste min kropp och speciellt hälsenorna få vila lite mellan varven. Tyvärr pallar min kropp inte mer just nu. Men summan 608 min i rörelse är ju inte fy skam, det får jag allt vara nöjd med =)
Fokus just nu ligger både på Spinning/Cykling och golf.




Kommentarer
izza

Vad har du som mål? Jag tycker 608 minuter i rörelse låter hur mycket som helst! Det är ju över 10 timmar! Och tre pass "riktig" träning är ju inte alls fy skam! Bara tänkte på om målet du satt är alldeles för högt? Tråkigt att aldrig uppnå målet... Bara en tanke, det är så lätt hänt att bara fokusera på att man borde ha tränat mer och aldrig bli nöjd. Så kände jag efter att Björn och jag sprungit 3 km på 17 minuter. Det är nog de snabbaste 3 km jag sprungit, men ändå hade jag jättesvårt att vara nöjd. Jag hade inte varit pepp innan och det var jättesegt att ge sig ut och jag hade velat springa en längre sträcka. Då var det svårt att fokusera på att det jag faktiskt hade gjort var bra. Ta absolut inte min tanke som negativt, kom bara att tänka på det som sagt :)



Såå besviken just nu, min högra fot (typ hälen eller sidan av hälen) gillade tydligen inte mitt pass i söndags. Det gör inte jätteont, men det är ändå någonting där som spökar. Så jag måste nog vila från Crosstraingen ikväll :( Så trist! Vore kul om man kunde gå på alla de passen! Men samtidigt så skulle ju katastrofen vara nådd om jag tränar idag och det blir värre och inte kan vara med på lördag!!! Så vila vila it is! Har legat med värmefilt och smörjt med Voltaren iaf.



Jag har också funderat på det där med packningen! Drömmen vore om jag fick ner träningsgrejerna i min vanliga lilla träningsryggsäck, men det kanske bara är att glömma! Jag ska ju dessutom sova två hotellnätter. Men den packningen tänkte jag ha i en vanlig rullresväska eller vad man kallar det. Sen ska man ju få med sig goodiebagen hem på något sätt, det låter ju som den är rätt stor! ;) Hur mycket träningskläder kommer du ha med dig? Ska du ha ombyte för varje pass? Iofs är väl minsta mängden 3 ombyten iaf, ett till spinningen (genomsvettig efter den) och ett till bootcampen (eftersom det är lite andra kläder) sen kanske man kan ha samma till de två på eftermiddagen??



Nu ska jag åka och jobba! Ha en bra dag!

2009-04-21 @ 05:51:20
URL: http://runrunner.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0