Skärpning

Jag behöver någon som springer bakom mig med en piska. Någon frivillig? =)
Jag måste skärpa mig men vet inte hur jag ska göra. Jag är en stor gottegris som gillar det mesta, mat, godis och bakverk. Ja name it all. Har så svårt att låta bli. Det är alldeles för gott.
Finns just nu inget stopp i mig. Är konstant hungrig och sugen. Måste bryta mönstret och bli lite nyttigare. Vet bara inte hur jag ska göra. Någon som har nåt bra tips? Förutom piskan =)



Kommentarer
Annika

Jag har haft ett par riktigt dåliga dagar och då blir det en ond nedåtgående spiral. Jag känner mig tjock och äter mer för att trösta mig... smart?! Behöver nog inspirationsbilder på vältränade människor för snart ligger man där på stranden och ångrar att man åt de där kakorna/godispåsarna... Det finns ju bra och goda saker att ära, som dina jordgubbar med kiwi! :) Det såg jättegott ut!

2009-06-24 @ 09:31:59
URL: http://tremil.blogg.se/
Lina

Jag har en dag i veckan då jag får unna mig något gott. Och då unnar man sig det man gillar mest. Då smakar det godare och man njuter mera av stunden. Jag tror att bara man håller sig borta från kakor/godis en tid så kommer man inte bli lika sugen på det. Kroppen vänjer sig rätt fort att vara utan och man får hitta andra saker som är gott. Jag är ett freak i frukt. Det brukar jag käka när sötsuget sätter igång, vindruvor är speciellt bra och jordgubbar förstås ;-) Annars tror jag på ren vilja och att man måste få unna sig ibland, annars vore det ju väldigt trist.



Jag tror också om man har ett jämnt matflöde under dagen så hamnar man inte i sockerkurvan utan man håller en mer jämn balans och på så sätt blir man inte sugen.



Lite tips från mig :-) Hoppas något kan hjälpa!!



2009-06-24 @ 17:37:03
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
izza

Jag vet inte vad du äter i matväg? Bara vanlig mat eller? Jag tycker framförallt att sötsuget försvinner när man äter lite mer fett. Men för att få den effekten kanske man måste kapa lite på kolhydraterna också. Själv är jag ju ett stor fan av LCHF, men har bortprioriterat kosthållningen en längre tid nu. Men mitt tips är alltså, öka fettintaget! Lite ost, en fetare dressing eller sås till maten, mums! :D

2009-06-24 @ 18:07:40
URL: http://runrunner.wordpress.com
Malena

Jag har, efter lång tid och noga överväganden, kommit till en punkt där jag äter "gott" fast mycket mer eftertänksamt. Jag ser till att unna mig det jag verkligen, verkligen, veeeerkligen gillar. Ibland. För då blir det ännu godare. Det är ju tyvärr enklet att man tar en kaka "bara för att". Man bara gör det utan att tänka efter. Jag har börjat tänka efter fast före :-) Är det värt det? Är jag riktigt sugen? Ang godis har jag gått tillbaka till hederligt lördagsgodis. Och även där bara det som jag verkligen vill ha och är sugen på.



Med vilja, kloka tankar och karaktär kommer man långt!



/Malena som ändock faller för frestelser ibland men som också anser att godsaker tillhör livets goda... Och att man ska njuta!

2009-06-24 @ 19:25:19
URL: http://bredablick.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0