Återhämtning

Jag vet att det är riktigt viktigt med återhämtning efter träningen. Måste dock erkänna att jag inte alltid tänker på det, även om jag mestadels gör det pga att jag är så hungrig när jag kommer hem. Man bör stoppa i sig något max 15 minuter efter träningen. Jag tänkte bli ännu bättre på återhämtningsmålet och kan istället dra ner lite på middagen istället. Det finns ju så mycket gott man kan äta som mellanmål/återhämtningsmål. Ett tips vi fick av AXA´s dietist var jag tvungen att prova och det var lika gott som jag föreställt mig. En skivad banan, lite blåbärssoppa och en klick keso. Mums. Något annat som också såg gott ut var det här.

Idag har det snöat i Örebro, jippie!! Inte så mycket dock och det lär nog inte ligga kvar, men ändå :)





Kommentarer
Annika

Vad duktig du är! Bra mellanmål! Måste jag också testa...



Men jag är rädd att detta kommer resultera i att jag äter alldeles för mycket. Åt äggmackor emellan också! Huuu!



Förstår angående fjällen men det vore bra om vi blev några stycken iaf men jag tar det som ett nej. Angående andra helger så vill jag gärna åka upp så mycket som är möjligt :) Kolla gärna om du har tillgång till boende annars är det bara att boka en stuga och kolla vilka som ska med. Jag har hittat en jättefin stuga, modern med sovloft och nyrenoverat badrum med jacuzzi :) Det vore kul om vi kunde bli 6-8 stycken kanske? Några fler bloggare kanske :) (Oj, kanske borde mejlat istället, hihi)

2009-11-04 @ 22:23:11
URL: http://tremil.blogg.se/
guldmulten

synd att blåbärssoppa inte är nåt vidare bara :)

2009-11-05 @ 07:37:15
URL: http://guldmulten.blogg.se/
Andréa

Brabra! :) Jag tjatar och tjatar om återhämtningsmål både på mina pass, bland mina vänner och bland mina kunder. Heslt skulle jag se att man åt (eller dricker. även om jag förespråkar riktig mat går det inte att komma undan med att en gainer faktiskt är väldigt smidigt att ha med sig!)innan/under stretchen men det kan ju bli lite roligt om/när man kör gruppträning :D

2009-11-05 @ 08:44:33
URL: http://lopningolivet.blogspot.com
frida

Återhämtningsmål behöver jag verkligen bli bättre på, även om jag har protein i väskan så hinner jag knappt ta den. Dåligt. Bra med påminnelse av dig :)!

2009-11-05 @ 18:51:58
URL: http://fridfullt.blogspot.com
Coyntha

Tack för tipset! Jag tycker också det är viktigt med återhämtningsmål!!



Vi ses imorgon :)



Kram.

2009-11-06 @ 10:47:00
URL: http://www.coyntha.wordpress.com
Åsa

Bra tips! Låter riktigt gott att variera mina mellisar med.

2009-11-18 @ 18:07:38
URL: http://asaehrnholm.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0