Stelnar till

Träningsvärk. Ja jag har träningsvärk efter helgens alla pass. Värst är det i framsida lår och öm som sjutton precis ovanför höfterna. Har stelnat till rejält på förmiddagen efter flera timmar sittandes på kontorsstolen. Välbehövligt med den obligatoriska lunchpromenaden på 20 min som jag började med förra veckan. Skönt att röra på de stela benen. Har ni träningsvärk idag? Var ömmar det mest?





Kommentarer
Annika

Ja, jag förstår... :) Härligt att vara så nykär fortfarande fastän ni bor ihop på riktigt nu :) HIhi.



Tre veckor semester är planerade men inte innehållet ännu. Om ni har någon tidsplan eller datum spikat så vore det ju kul att ses där uppe nåt :) Pajala marknad ska tydligen vara nåt man inte får missa enligt de infödda :) 10-11 juli (vansbrohelgen också) är det i så fall men annars så vet jag inte vad vi ska hitta på.



Så mycket cykling verkar det inte bli dock...



Kram!

2010-04-19 @ 14:44:54
URL: http://tremil.blogg.se/
Ellen

För min del är det magmusklerna, framför allt de sneda, som gör ont. Men så hoppade ju jag BBC-passet för Mix-it som innehöll mycket coreträning. Och det var bra för jag inser att jag blivit lite bekväm med min magträning, gör 100 crunches och känner mig skitstolt över att jag INTE får träningsvärk. HAHAHAHA, det ger ju inte så mycket träning då kanske.

2010-04-19 @ 17:22:11
URL: http://gylleneloparskor.se
Anki

Min träningsvärk sitter framförallt i rumpa, baksida lår, vader och baksida axlar..:)



Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0