Planering HÖST 2010

Sambon och jag kände att det gick åt mycket tid till träning under våren. Vi hade jättekul och trivdes men samtidigt fanns det en inre stress hela tiden att vi inte hann med något annat. Vi hann inte fixa hemma i lägenheten och vi hann inte umgås så mycket med familjen och vännerna. Viktiga saker för att få ett fulländat liv. Träningen är inte allt insåg vi efter en sjukskrivning och en lugn och skön sommar.
Samtidigt har vi mål och älskar att träna. Vi vill bli bättre.

Har lagt upp ett schema som vi ska testa och utvärdera. Ett 4-veckorsprogram. Många fler vilodagar är inplanerade. Försöka fokusera de dagar det är träning och släppa allt vad träning är de träningsfria dagarna. Inte ha dåligt samvete över att vi inte tränar. Vilodagar är vilodagar. Vi lär inte ha några problem att fylla dessa dagar med andra aktiviteter. Sysslolösa, lata eller inte påhittiga är inte vår melodi.
Ska testa ett par månader och se om det känns bra.

Ett förtydligande är att ÖAIK-passen är sambons pass med klubben. Samtidigt ska jag träna annat vilket jag inte bestämt ännu vad det blir. Kan bli olika från vecka till vecka. Antingen löpning, cykling, Spinning eller nåt annat pass på Friskis.
En annan ändring som skett senaste 1,5 veckan är att de planerade två morgonpassen är utbytta till morgonpromenad VARJE morgon.






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0