Årets första och sista

2012 sista och 2013 första fjällresa är genomförd. Vi firade in det nya året i fjällen och närmare bestämt i vårt kära Funäsfjäll. En hel vecka med massor med skidåkning, umgänge och slappande.
Det allra bästa som en semestervecka kan bestå av, en massa motion, mys och avslappning. Den perfekta kombinationen.
 
Av de sex dagar vi var uppe så åkte vi tre heldagar i Tänndalen på våra slalomskidor och en kvällsåkning på Funäsdalsberget. Supernöjd med mina nya skidor och pjäxor. Grym skillnad!
Älskar morgonåkningen, alldeles allena i backarna på nypistad manchester. Peter gillar också manschester men är mer frälst i pistmaskiner. Hans dröm är att någon dag få åka med en pistmaskin :)
 
Bloggvärlden är fantastisk. Har fått äran att lära känna flera trevliga tjejer genom bloggen i olika delar av Sverige. En tjej, Anki som ofta tillbringar sin tid i fjällen och är duktig på längdskidor träffade jag på nu i veckan i slalombacken och åkte några åk tillsammans och pratade såklart en massa träning i liften. Jättekul!
 
Vi varvade utförsåkningen med turer på längdskidorna. Fick ihop 103 km på 7 pass under våra sex dagar. Riktigt skoj att åka. Blir allt taggad att bli bättre på skidorna men låter det förbli som en sport som jag inte har några krav i, uan bara utövar för att det är skoj. Synd att snön försvunnit hemma så det inte går att åka :(  Om nu inte det finns kvar uppe i Kilsbergen. Lite sugen på att åka mer.
 
Veckan var helt underbar. Känner mig så grymt laddad med energi och avslappnad. Hade gärna stannat en vecka till. Inte alls sugen på jobb imorgon men så är livet och får försöka spara energin från fjällveckan i några veckor framöver.
 


Kommentarer
Lina

Åh vilka fantastiska bilder! Fjällen är helt underbar! Galet mycket ni skidat, grymt! Kul att ni träffade på Anki i backen! Här är all snö borta, lite trist. Fast nu längtar jag ju i och för sig till våren :) hoppas vi kan ses i sommar igen!!! Stor kram!

Svar: Ja det är nåt speciellt med fjällen.Ja bloggvärlden är grym :)
Ingen snö kvar här hemma heller.
Vill gärna ses!! Kram på dig
Mrs Malinski

2013-01-06 @ 21:09:46
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Anki

Ser verkligen underbart ut på bilderna, och det är ju just underbart där uppe också!

Hoppas du får en fin vecka hemma också. Vi får leva på minnena...;)

Svar: Ja visst är det!Det får vi göra!!
Mrs Malinski



Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0