Har jag gjort bort mig?

Hämtade precis en godisskål och började trycka i mig godis. Vet inte ens om jag tyckte det var så gott. Var nog egentligen inte ens sugen. Samtidigt som jag har munnen full så ringer telefonen och jag svarar. Jag berättar vad jag gör och erkänner att det inte känns bra. Om du inte mår bra av att äta godiset varför gör du det då? Ja det var en väldigt bra fråga. Nä jag borde nog sluta. Rösten i luren säger att det borde han också. Så helt plötsligt bestämmer vi oss för att sluta äta godis. Var det ett så himla bra beslut egentligen? Ja förmodligen var det det. Vet att han är benhård och disciplinerad till max och jag kan ju såklart inte vara sämre. Så det är väl bara att bita i det sura äpplet och hänga på utmaningen. Vi slog ju iallafall inte vad om något, vilket nog är tur det. Känns som om jag isåfall skulle vara förloraren. Eller inte. Nu ska jag inte nedvärdera mig själv. Såklart att jag KAN!     Foto: mrsmalinskiKommentarer
guldmulten

japp! Godis är gott!! =)

2008-11-06 @ 12:41:31
URL: http://guldmulten.blogg.se/
Mickan

Såklart du kan! För några veckor sen bestämde jag mig för att inte äta något godis förrän jul (då är det helt hopplöst att ens försöka..då vill jag inte vara utan heller för den delen) och hittills har det gått jättebra=) Godis är gott, jag älskar det, men samtidigt känns det skönt att veta att man klarar sig utan det också;) Ha det bra och lycka till!

2008-11-06 @ 19:38:21
URL: http://miickan.blogg.se/
Mickan

Det var verkligen jättegott! Måste bara tillägga att mitt bröd blev liksom lite kletigt längst in i mitten så det gör inget om du gräddar det något längre än 25 minuter. Men det känner du ju själv=)

2008-11-06 @ 20:22:43
URL: http://miickan.blogg.se/
Patrik

vem, är den där han, verkar ju lite stel och tråkig ;)

2008-11-06 @ 20:23:25
URL: http://www.patrik-jamtvall.blogspot.com
Lina

Nej men oj, det var tufft! Inte för att jag äter godis så ofta, men att helt välja bort det... gulp

Å andra sidan tror jag nog att du klarar det, du är ju en målmedveten tjej du Malin!

Och så vet du var du ska skicka chokladgåvor och annat gott som du inte längre själv kan äta - till mig! :)Kram och lycka till!!

2008-11-07 @ 11:19:32
URL: http://kitchenbloom.blogg.se/
Malin

Guldmulten: Ja det är ju det...hur ska det här gå? ;)

Mickan: Tack, ja jag ska klara det! Ok, då kanske jag ska ha det lite längre inne i ugnen.

Patrik: Ja vem kan det vara? :) Absolut inte stel o tråkig iaf =)

Lina: Ja det är nog kanske lite väl tufft väl? Jag kanske redan ångrar mig :) Det låter ju perfekt, då slipepr jag frestas här hemma, skickar upp det till dig direkt ;)

2008-11-07 @ 22:18:02
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Annika

Jag har haft uppehåll i nio dagar nu. Utan problem faktiskt och då åt jag nästan varje dag innan dess och kunde inte föreställa mig att sluta helt... :) Har iofs inte sagt till mig själv att jag slutat heller utan får väl unna mig vid väl valda tillfällen om jag får något sug. Lycka till!

2008-11-12 @ 14:29:21
URL: http://tremil.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0