Jogg x 2

Foten känns mycket bättre. Nu har det gått två veckor sedan jag stukade den. Var tvungen att testa att springa lite. Så igår efter en skön avslappnande dag på klipporna blev det ett försök att springa lite. Blev en lugn jogg på 40 min. Vet inte exakt sträckan då jag sprang från vår stuga uppför en backe till ett spår som var 3,1 km långt sedan tillbaka till stugan. Förvirrade mig ett par gånger i spåret också :)  Just nu känns det inte så viktigt hur långt det var. Det viktigaste är att jag kommer ut och att det fungerar att springa överhuvudtaget.

Igår kväll bestämde några i stugan att de skulle ta en morgonjogg imorse och jag sa såklart att jag skulle följa med, även om jag kände att det kanske inte var helt klokt att springa två dagar i rad. Imorse var det bara att gå upp med tuppen, strax efter klockan sju och sätta på sig löparkläderna. De som skulle springa bangade men vi begav oss ut ändå. Det blev samma tur som igår minus omvägen då jag förvirrade mig.
Blev en lugn tur för min del då jag inte är den allra piggaste så tidigt på morgonen och framförallt inte direkt efter jag klivit ur sängen. Det var iallafall riktigt skönt och känner mig nöjd. Hoppas på att inte känna nåt i foten.
Smakade bra med nybakt bröd efter löpturen. Några ungdomar i byn hittade inget sommarjobb så de tog initiativet att baka och gå runt och sälja nybakta frallor. Så gott!  

            


Kommentarer
Malena

Vad skönt! Hoppas foten håller nu då så att du kan komma igång!

2009-07-16 @ 11:58:17
URL: http://bredablick.wordpress.com
Annika

Det ser härligt ut! Och hurtigt! :)

2009-07-16 @ 19:26:35
URL: http://tremil.blogg.se/
izza

Härligt det är att läsa om andras träning! Min trötthet har inte blivit mindre, snarare värre. Började planera för en vilohelg för att hämta lite kraft. Har sovit en stund nu efter jobbet, har surfat runt lite på träningsbloggar och nu är jag sååå sugen på att träna igen!! Hihi, vilken effekt vi har på varandra!! Har varit och hämtat bilen idag så det blir nog iaf två vilodagar, idag och imorgon. Rätt skönt ;)



Kul att testa på löpningen igen! Det kommer gå kalas på 15 km & 21 km :D

2009-07-16 @ 20:10:07
URL: http://runrunner.wordpress.com
izza



Hejsan! Detta meddelande kommer jag posta på flera bloggar, jag ber om ursäkt för spamningen och hoppas ni ser genom fingrarna på detta. Anledningen till denna spamning är att det snart är dags för min efterlängtade semester! Och jag ska göra en bilresa genom södra Sverige och vill samla så många tips och semesterpärlor som möjligt. Jag vill veta vad jag absolut inte får missa! Kommer åka ner längs västkusten och sedan upp längs östkusten. En något mer detaljerad resväg finns på denna adress http://runrunner.wordpress.com/2009/07/19/semesterplaner/ Resan kommer troligtvis göras under vecka 33. Kommentera gärna inlägget eller skicka ett mail! Efter, eller under, resans gång kommer det naturligtvis komma en reserecension ;)



Tack på förhand för din hjälp :)



Hälsningar

Anna (izza)



PS, Det ser ut som du har antenner på huvudet på bilden, har du blivit bortrövad av rymdmänniskor? Haha!

2009-07-19 @ 10:14:18
URL: http://runrunner.wordpress.com
guldmulten

har du fått antenner på västkusten?? hihi

2009-07-20 @ 09:52:30
URL: http://guldmulten.blogg.se/
Malin

Haha....ja såg det sen, att jag ser ut som en ryndvarelse....haha =)

2009-07-20 @ 13:48:05
URL: http://healthandliving.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0