Bloggträningshelg i Eskilstuna

8.30 gick bilen hemifrån i lördags. Drygt en timme senare var jag framme vid Vilsta frilutftsområde i Eskilstuna.
På parkeringen mötte jag upp Sofia, Milla, Jane och Frida som hade anlänt redan på fredagen och i en bil söderifrån kom Annika och Erika. Det var inte många plusgrader och blåste kallt. Vi började med en kopp te i restaurangen innan vi skulle starta vårt första pass.



Lördag - Pass 1 - Crossfitpass med inriktning på puls
Ett pass där syftet var att hålla pulsen uppe under hela passet. Uppvärmning med jogg, indianhopp m.m. Passet innehöll höga knän på stället, idioten, upphopp, tricepspress, plankan och avslutades med 7st 20sek intervaller med 10sek gåvila.



Lördag - Pass 2 - Crossfitpass med inriktning på styrka
Eftermiddagspasset med inriktning på styrka var tänkt att köra utomhus. Men när regnet strilade ner och inte ville ge sig så kom Sofia på den excellenta idén att åka till Munktellarenan - en friidrottsarena. 8st stationer med olika övningar. Flera övningar gjordes parvis vilket bidrog till ytterligare kämparglöd.



Söndag - Pass 1 - Yoga
Direkt på morgonen innan frukost körde vi ett yogapass som Erika höll i. Temat på passet var det "Stora Flödet", och visst flödade det (av svett). Riktigt jobbigt pass. Det kändes lite här och var i kroppen att det stretade efter gårdagens övningar. Härligt skön träningsvärk i många delar av kroppen.

Söndag - Pass 2 - Skogspromenad
Efter frukosten ska Sofia ut med sina söta hundar på en promenad. Annika och jag tar sällskap. Underbart härligt med en skogspromenad. Bra både för kropp och själ. Bra sätt att väcka kroppen lite.


Söndag - Pass 3 - Backintervaller
Sista passet på samma ställe som vi började lördagen, Vilsta. Joggade 2km som uppvärmning. Därefter blev det backintervaller. 3 olika avstånd 2 av varje upprepades 2ggr. Så totalt blev det 12 backintervaller. Lagom när vi skulle börja med intervallerna öppnade himlen sig. Vi skulle härdas. Avslutade intervallerna med en härlig mjölksyreövning, sidoförflyttningar med hand ner i marken vid varje vändning.



Kommentarer
Cissi

Ser riktigt kul ut! Vill oxå vara med på nästa ;p

2009-10-07 @ 12:39:17
URL: http://pluppan.blogg.se/
Anna (orka mera)

Ser grymt kul ut!! Vilken kanonhelg!

2009-10-08 @ 08:04:21
URL: http://blogg.piggelina.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0