Jag lufsar på

I lungt tempo fortfarande.
Håller på att spåna på höstens träningsupplägg. Har inte alls börjat fokusera på träningen ännu. Luftade racern i söndags efter flera veckors uppehåll. Slog till och körde Ånnaboda-backen på en gång (för er som inte känner till trakterna så är den braaaant).
Mycket promenader blir det. Vill inte börja stressa. Vill försöka fortsätta ha ett visst semesterlugn i kroppen. Känner att kroppen inte mår bra av att stressa och ha tusen saker omkring oss hela tiden. I höst kommer vi prioritera kvalitetsträning framför mängdträning. Umgänge, lugn och tid för fix kommer finnas med på vårt höstschema.

Trots att det inte blivit så mycket träning på sistone så har det inte hunnits med så mycket med bloggen. Semesterkorten ligger fortfarande orörda i sina mappar i datorn. Jag har inte haft lust att blogga. Trevar lite. Läser några bloggar sporadiskt. Hinner inte, vill inte ta för mycket av min tid till datorn. Vill prioritera annat.
Jag finns dock någonstans i periferin och återkommer då och då. Sugen på att träna är jag också. Blev ett morgonpass löpning på 5 km idag.

Semesterstängt

Det har varit semesterstängt på bloggen. Jag suger fortfarande lite på semesterkaramellen trots att verkligheten har kommit ikapp och jag började arbeta i måndags. Det blir väldigt lite tid vid datorn såsom hela sommaren. Skönt!

Har laddat över alla kort i datorn men inte hunnit göra så mycket mer med dem. Rapporter kommer men kan inte säga när. Det är så skönt att ha ett lugnare tempo.

Har lagt upp planerna för hösten och skulle ha kommit igång med träningen denna vecka men så har det inte blivit. Ikväll är det Blodomloppet som jag är anmäld till. Kommer inte springa. Känner mig lite krasslig. Ont i halsen och lite småvarm. Får fortsätta semesterlunken lite till. Målet som diskuterades tidigt i våras med Sub50 på Blodomloppet känns avlägset. Löpningen har inte varit prioriterad. Cyklingen har varit nr 1. När jag skulle komma igång med löpningen fick jag problem med vaden och har inte riktigt fått rätsida på den än. Ville dock göra revansch på förra årets lopp då jag åt pencillin och inte kunde göra ett rättvist lopp då jag fick hålla igen. Men jag är inte ledsen för det. Jag blickar längre fram.

Bläddrar fram några foton från vår semester och längtar tillbaka. Malta med sol och värme och fjällen med frisk luft, motion och avkoppling var underbart. Den bästa semestern ever med det bästa sällskapet.


RSS 2.0