Mer på tapeten - björkskog

Börjar samla lite mer inspiration till huset.

Fjäll och björkar. Det gillar sambon och jag.
När jag snöar in mig lite på tapeter hittar jag denna snygga björktapet.
Tree, design av L.Pålemo. Kostar 299 kr/m2. Så inte så billig, men ack så snygg.

Letar vidare och hittar en  billigare variant. Duro´s kollektion Essens och tapeten Karelia. En rulle kostar 305 kr. Vilket blir 57 kr/m2. Betydligt billigare men inte alls lika fin.

 
Inte björkar men dock väldigt lik i stil. Tapeten Woods från Cole & Son. Kostar ca 155 kr/m2. Den hamnar nog på plats 2. Dyrast = snyggast. Som vanligt =))


Sovrumstankar

Det är snart dags för lägenhetsvisning. Inflyttningsdatum för huset är klart. Väldigt långt kvar, men tankarna börjar ändå sväva lite i huvudet. Inga fel att börja fundera lite på färger och tillval.

Det kommer bli vita väggar i hela huset. Frågan är dock om vi ska satsa på lite färg i något rum. Fick inspiration när sambon min stod i provhytten på Brothers. Nästa gång ska jag ta ett foto med mobilen :) Grillig tapet och grafitgrå väggar och mörkt trä. Kände sovrum direkt. Ombonat, mysigt och varmt. Vårat sovrum idag är väldigt kalt och kallt med de vita väggarna. Lite sugen på nån snygg fond och mörka väggar. Lägger upp några inspirationsbilder med tapeter från Eco.Eco Wall 2412 - 3390 kr
Eco Wall 2415 - 3390 kr
Eco Wall 2417 - 2980 kr

Premiärpass

Igår hade jag mitt första officiella Spinningpass efter diplomeringen. Kände mig väldigt nervös. Ingen jag kände innan och inte heller under passet. Var nästan två veckor sedan sist jag körde mitt pass. Kände mig lite ringrostig men tror inte att motionärerna tänkte så mycket på det. Mest en själv som har höga krav på sig själv.
Lite svårare också med motionärer som knappt rör en min under hela passet. Var iallafall två som kom fram efter passet och tyckte jag hade bra musik. Nya tag idag igen. Då kör vi fullt hus.Galet skönt

Galna och spontana. Jag och sambon.
Råkade boka en Sista minuten resa i helgen. Till Fuerteventura och Playitas Resort.
En vecka med massor med njutning, mys och träning.
Känns underbart. Drömmer mig bort på landsvägscykeln på de kanariska vägarna eller på spincykeln med havet som utsikt.


Livet är lovely!Yr i mössan

Mitt första riktiga Spinningpass skulle varit idag. Fullbokad klass. 14 reserver i kö.
Kände mig trött och hängig igår. Tog en vilokväll i soffan medan älsklingen åkte och körde intensivspinning. Rätt trist att sitta i soffan en hel kväll, iallafall själv.
Tänkte att lite vila skulle göra susen. Men icke. Vaknade lite småvarm och snorig. Inte så dålig så jag är sängliggandes utan åkte iväg till jobbet. Hyfsat pigg ändå men känns inte bra att träna med nåt skit i kroppen. Jag är väldigt noga med det. Tror att man lätt kan få sota för det istället för att det ger nåt. Dessutom orolig att jag inte skulle orka hålla ett helt pass vilket inte är så bra när man sitter på ledarcykeln. Som tur var ryckte en annan ledare in. Lite ledsen är jag dock i ögat då jag verkligen såg fram emot passet.

Så less på att känna mig småkrasslig ett par dagar. Visst var längesen jag var sängliggandes och inte kunde gå till jobbet. Bara så tråkigt att inte kunna träna när man vill. Blir en kväll i soffan igen men då med älsklingen vilket är betydligt mysigare. Hoppas på att vara fit for fight för skidåkning i helgen.

Idag tog jag min nya mössa. Peter har en likadan men i svart. Fjällen i våra hjärtan :) Får pricka av de vi bestigit.Stafettvasan 2011

Då är det spikat. Det kommer bli stafettvasan för mig i år. Mitt nya jobb bokade stuga och anmälde två lag igår.
Börjar mitt nya arbete 21 februari och stafetten är 4 mars. Perfekt start att lära känna iallafall 9 medarbetare. Kul! Då kanske jag bör koncentrera mig mer på skidorna framöver. Just nu har nästan all fokus varit på Spincykeln.

Då är den stora frågan vilket sträcka ska jag välja? Första sträckan går fetbort :) Annars funkar alla andra. Någon som kan rekommendera någon? 4 och 5:an har jag åkt tidigare. Ganska behagliga i stigningen men kanske borde utmana mig mer? Dock är skidtekniken sådär just nu men det kanske jag hinner träna på :)Längtan

Längtan efter ledighet.
Längtan efter vila.
Längtan efter träning.
Längtan efter fjällen.
Längtan efter mys.
Längtan efter älsklingen.

Har haft en underbar vecka i fjällen tillsammans med älsklingen. Fantastiskt avkopplande och skönt. Lugnet i Funäsdalen är fantastiskt skönt. Full fart på dagarna med skidåkning både på längden och utför. Mycket fika och god mat och mys och slappande. Jag känner mig riktigt avslappnad. Precis vad jag/vi behövde. December har varit fruktansvärt hektisk. Spinpassbyggande och tränande på passt har tagit massor med tid och kraft. Sen allt annat som ska hinnas med. Så vecka nr 1 i fjällen kunde inte kommit mer lägligt.

Nu kan jag lägga Spininstruktör till meritlistan. Diplomeringen förra söndagen gick bra. Kul! Nu är jag dock nervös inför nästa pass. Blev visst ett pass inbokat ikväll, några kompisar till Peter och några till mig. Hoppas jag inte glömt bort allt under veckan som gått. Känns nämligen som jag släppte precis allt i fjällen.

Nu gäller det bara att inte lägga i 5:ans växel direkt när man kommer hem. Så lätt att det blir det med allt som ska göras. Jobb, träning, tvätt, handling, matlagning m.m.m.RSS 2.0