Påsk och vår i antågande

Vintern har riktigt tagit fäste i vårt land. Isande kalla vindar och låg temperatur utomhus.

Nästa vecka är det påsk och väderprognosen ser ut att bjuda på mer vårlikt väder. Varmare temperaturer och en del sol. Vi får hoppas på att våren är på väg.

För att piffa upp lite köpte jag mig lite nya träningskläder. Ett gult träningslinne passande till påsk med spetsinlägg och en cerise sportbh som matchar mina trosor. Allt från Röhnisch.

Hoppas ni får en fin påsk. Jag hoppas på mycket sol och frisk luft.

Chokladbollar

Äntligen har även jag provat att göra raw-bollar. Gjorde en vanlig sort med kakao och kokos och en med kakao, lakritsrotspulver och rostade sesamfrön. Gillade de vanliga med kokos bäst.

Peter tyckte inte de var något vidare. Är nog för att de inte alls är så söta och feta. Själv tyckte jag de var goda men är inte riktigt som vanliga chokladbollar. Är man riktigt toksötsugen funkar de nog inte, men bra om man bara är så där lite sugen :)

Barfota

Har hittills kört mitt corepass barfota. Varit sugen på några tunnare skor att köra i. Även ett par som jag kan ha i gymmet. Så idag slog jag till och köpte mig ett par barfotaskor, det blev ett par Saucony hattori. 30% rea på Löpex. Fina rosa :) Det känns som att gå runt i ett par mockasiner.
Känns dock avlägset att springa i så tunna skor, men man vet ju aldrig. Har gått från tjocka väldämpade skor till mer lättviktsskor sista två åren, så vem vet vad jag springer i om två år?



RSS 2.0