KM 100m

Man kan nog tro att jag inte gjort nåt annat än simmat sedan sist. Här är det dålig aktivitet och sista inlägget var jag på simkurs och detta inlägg handlar om vår första klubbmästerskapstävling, KM 100 m simning. 

KM-serien är ett nytt påfund för i år, innehållande simning, löpning, cykling, rodd, planka, hopprep m.m
Jag tänkte att jag skulle vara med på de tävlingar jag klarar av. Simma 100 meter vet jag att jag klarar även om jag inte är snabb. Ser det som en kul grej och en liten utmaning samtidigt. Man får 2p bara av att delta. Dessutom är det indelat i herr och dam. De första 10 får poäng. Idag var vi endast 7 st tjejer så jag lyckades skrapa ihop 6 p.
Nu har jag en tid på 100 m som jag ska klå nästa år :)

Intensiv helg

Har länge velat lära mig att crawla. Gjorde ett försök i våras men kände tidigt av nästäppa och flåsighet under graviditeten så kändes jobbigt och onaturligt att andas under vattnet.
Förra terminen anordnades det en nybörjarkurs i vår klubb men som höggravid var inte heller det aktuellt.
Denna termin skulle det dessvärre inte bli nån nybörjarträning. Så när det kom upp ett förslag om att ha en intensivkurs en helg var jag inte sen med att anmäla mig. Var dock väldigt osäker in i det sista då Bianca varit väldigt mammig och knappt velat vara hos Peter på kvällstid senaste veckorna. Vi tog iallafall beslutet att det måste fungera eftersom jag så gärna ville göra detta. 

Helgen har varit helt suverän. Jag är lyrisk och jag kan nu crawla. Dessutom har Peter och Bianca haft en supermysig helg utan problem. Bra för alla tre :)

Idag är jag dock trött. Inte van att träna 8 timmar på 2,5 dag. Teori varvat med mest praktik. 3h i fredagskväll, 3h på lördagsförmiddag, 2h i lördagskväll och 3h på söndag förmiddag.
Helt fantastisk att det ändå var så lätt att lära sig crawla, vilket jag inte trott.

Avslutade söndagen med bråksimning (övning på triathlonstart). Som ofta är jag feg innan men klarade det utan problem. 15 personer som skulle simma i bredd på två banor. Fick ta några bröstsimtag men sen kunde jag fortsätta på med min crawl utan att vara stressad. Så imponerad och nöjd över mig själv och helgen.
RSS 2.0