Morgonspinning

En riktigt bra start på en tisdag. Eftersom jag inte hunnit testa Anna´s Spinpass ännu och hon snart ska flytta till storstaden så erbjöd hon sig att köra ett eget pass med mig. Snällt!
Jag tog med mig sambon min och Anna hade med sig en arbetskamrat. Riktigt skönt att svettas redan kl.7 på morgonen. Jag har börjat uppskatta morgonträningen. Riktigt skönt. Tyvärr har det varit dåligt både med promenader och annan träning innan jobbet. Mycket annat i livet just nu.

Tack Anna för ett riktigt bra pass!
Tävling?

Har kommit igång hyfsat med träningen. Morgonpromenaderna går bra förutom att vi fått ställa in några pga att vi måste komma till jobbet tidigare på morgonen.
Att ligga över 2000 min på Funbeat känns bra. 2000 är en bra gräns och mål. Frågan är bara hur jag ska lyckas komma ifatt min sambo? Morgonpromenaderna gör vi tillsammans (för själv går det inte att vistas ute i Örebro just nu :(, när han löptränar tränar jag på Friskis. Dock blir oftast hans pass längre än mina. Dessutom är jag mer mottaglig för förkylningar. Vet inte hur sjutton jag ska göra för att komma ikapp honom. För det är väl en tävling? =)
 RSS 2.0