Hemmatid

Dags för ett inlägg med inredningstema. Helgen kommer gå i hemmets tecken. Fixa det där lilla som inte är klart. Få det lite mer julmysigt. Tända i fönstren och mysa till det lite.

Håller på för fullt med att förbereda för att lägga ut lägenheten på Hemnet. Har haft en fotograf hemma som har fotat lägenheten. Kul.
Känner att jag saknar inredningsbloggandet och fotograferandet. Fokus på träningsbloggandet har inte gjort att jag lagt ner nån erergi eller tid på design och foto. Bristen på tid är nummer ett. Svårt att hinna med. Så enkelt att bara skriva eller lägga upp nån snabb bild från mobilen.
Så nu bidrar jag med lite foton, dock inte fotade av mig själv, men iallafall ett smakprov på vårt hem.Dags att banta

Satt igår kväll vid min älsklings mixerbord och tog fram BPM på de låtar jag hittat till mitt Spinningpass. Hade bokat Spinsalen på Friskis idag på eftermiddagen för att testcykla alla låtarna. Har just nu 40 låtar som måste bantas ner till ett färre antal. Är inte riktigt samma att sitta hemma och lyssna på musik som att sitta på cykeln och cykla till musiken.

Dessvärre fick jag avboka tiden i Spinsalen. Vaknade med halsont och hängig :(  Hoppas på ett nytt försök på söndagkväll. Lite hemmafix hela helgen hoppas jag gör gott för en förkylning. Adventspynta, måla lite lister,
spika lister, måla bakom element m.m. står på schemat i helgen.En vän i nöden

Vi försöker hänga i med försäsongsträning med jobbet inför Stafettvasan. Igår var vi flest deltagare, hela 4 st varav 1 st var en kompis till mig. Svårt att få med sig medarbetarna. Tråkigt. Hade varit roligare att svetsa samman två lag som vi ska vara till stafetten. Johanna och jag sa att vi kör ändå på. Ett bra sätt för oss själva att ta oss iväg. Förra veckan när jag var helt själv fick jag hänga på Örebro AIK för att slippa springa själv i mörkret.
Igår blev det ett riktigt bra pass. Jag fick vara tränare. Värmde upp med jogging i drygt 10 min. Därefter lite löpskola och efterföljande intervaller mellan lyktstoplar. Avslutade med knappt 30 min löpning. Det kan verkligen vara riktigt roligt att springa. Riktigt nöjd och glad efter passet.


Det enda som kändes sådär var min ena tå.
Min svaga punkt är mina tår och fötter. Oftast där problemen yttrar sig.
Kände lite skav när jag sprang. När jag kom hem såg det ut som det var en blåsa på tån. Det var det inte. Hela tån var uppsvullen och röd. Jag har opererat mig för nageltrång flera gånger så kände igen symtomen. Eftersom jag är van visste jag direkt vad jag skulle göra. Fram med bomull och asolsprit. Tån bultade och vaknade med värk under natten. På med ny baddning och en Ipren. Somnade igen och sov som en stock. Idag är tofflorna med till jobbet. Ömmar. Hoppas på att alsolspriten läker tån till imorgon då planen är träning.


Ikväll är det möte med Spinlaget på Friskis. Jag är snart färdig instruktör. Håller på att bygga pass just nu och väntar på att få en tid för att diplomeras. Spännande, pirrigt och nervöst.Vårt nya radhus

Vi är på G. Idag kommer fotografen för att fotografera vår lägenhet som sedan skall läggas ut på Hemnet.
Processen är igång. Alla papper är klara. Vi har bytt bank. Många månader kvar till inflytt men det kommer gå fort. Skönt att ha lite tid att fundera på hur vi vill ha det, samla inspiration och ideér.

Ont i benen idag. Vi har dragit igång lite försäsongsträning med jobbet inför Stafettvasan. Det var bara jag som kom igår :) Som tur var det samma tid som älsklingen hade sin träning med Örebro AIK, så jag fick hänga på dem istället. Hade även tur där att det var med en tjej som kunde tänka sig att springa lite långsammare och kortare än killarna som sprang 14 km. Jag har inte sprungit på många veckor så idag känns det. 8,5 härliga kilometer blev det i snömodden. Riktigt härligt!Förändring

Lite ändringar här på bloggen. Att det är färre inlägg än tidigare är ju inget nytt. Inte heller att jag är usel på att kommentera andras bloggar är inte heller något nytt. Dock är utseendet på bloggen lite annorlunda.
Lite mer jag, alltså lite mer rosa :)
Dessutom tänkte jag utvidga repertoaren lite med mitt andra intresse jämte träning, vilket är inredning.
Eftersom bloggen inte uppdateras frekvent tänkte jag att om jag utvidgar den kanske det blir fler inlägg. Men den stora anledningen är att jag vill ha ett ställe att samla lite inspiration. Inspiration till vårt nya hus. Ja precis vi har köpt hus, känns stort och så roligt.
Tycker även att namnet Health & Living kan symbolisera bloggen bra. Health för hälsa och träning. Living för boende och inredning. Alltså samma blogg med samma namn fast lite mer.

Mot södern

Efter jobbet går tåget till Malmö.
4 dagar med bara Spinning. Nervös.
Stress i kroppen och orolig för att bli sjuk. Har hittills hört 4 st från helgens möhippa som har halsont.
Får inte hända att jag får ont i halsen. Mycket annat på det privata planet som gjort mig stressad. Inte riktigt bästa tiden just nu att åka iväg och träna så mycket, men så får jag inte tänka.

Nu är det positiva tankar som gäller och echinaguard som förebyggande. Håll tummarna för mig! :)Prova nåt nytt

Håller på att packa för fullt. 9 träningsombyten ska få plats i väskan. Fyra dagar i Malmö och Spinninginstruktörsutbildning.
Medans jag packar lägger jag in en bild från helgen som varit. Provade nåt nytt i lördags. Möhippa för en god vän. Eftermiddagsaktiviteten var fäktning. Kul att testa. Koncentration på hög nivå. Gick ganska så bra, vann 5 av 5 matcher. Dessvärre klarade jag inte pressen i semi och förlorade :)
Kul att testa nya saker. Roligt att prova men inget jag skulle fortsätta med.


RSS 2.0