Veckans träning - v.51

Ja vad ska jag säga. Ännu en vecka med fruktansvärt låg aktivitet om jag bortser från aktiviteten shopping :)
Segdragen förkylning. Vågar inte sätta igång. Vill bli helt frisk först. Rehabträningen har varit usel den med, endast 3 x 10 min denna vecka. Tur att det snart är ett nytt år, ett år med nya tag.
Ska smygstarta lite ikväll med ett yogapass. Sedan blir det några dagars julledigt. Hoppas komma igång med träningen på Annandagen. Två dagar med god mat och umgänge med familjen.Foto: lånat från www.alltomyoga.se, taget av Malin Dehlin

Istället för träning

Den förbaskade förkylningen håller fortfarande i sig. Riktigt segdraget :(
Istället för träning har jag fått trösta mig med lite shopping. Var på Röhnisch lagerutförsäljning igår och shoppade mig ett par tights, ett linne och en vattenflaska. Nu vill jag använda kläderna!!
Eftersom det inte blivit nån träning denna vecka har jag haft tid att handla färdigt mina julklappar. Inget ont som inte har nåt gott med sig.Foto: mrsmalinski

Veckans träning - v.50

Veckan har varit usel i träningssynpunkt. Vila i måndags. Rehab 15 min och Spinning 70 min i tisdags. Veckan hade kunnat blivit bra. Efter tisdagens träning däckade jag. Åkte på en rejäl förkylning. Snorat som få och haft sprängande huvudvärk. Ännu inte riktigt bra så början på nästa vecka lär bli lugn den med.
Total träning denna vecka: 85 min. Inget att skryta med.

Nu går allt krut till att bli frisk. Har laddat fruktfatet.


Foto: mrsmalinski

Snön har anlänt till NärkeslättenGå in här och kika på aktuell spårstatus. Idag är kanonsnöspåret 1 km långt och spåret runt Ånnabodasjön (2,5 km) är packat med skoter.
Dags att åka iväg och åka lite skidor. Måste bara krya på mig först. I tisdags efter spinningen bröt en förkylning ut. Jag är snorig och har huvudvärk. P du kan väl passa på att valla skidorna medan jag kurerar mig :)

Veckans träning - v.49

Veckan inleddes lungt. Kände mig inte helt i form. Får lugna mig lite innan jag vågar trappa upp träningen.


2:a Advent

Andra ljuset är tänt. Kan väl inte påstå att jag haft en så mysig adventsmorgon.
Lite smått bakis efter tjejfest igår och en del vin. Sedan är det inte så mysigt att sitta själv vid frukostbordet.
Måste ta tag i livet. Har precis ätit lite lasagne för att få energi. Ska strax ta cykeln och få lite frisk luft. Iväg och dansa och öva inför julspexet som är på fredag. Därefter cykla vidare till Friskis för att köra Spinning 60 min.
Hoppas på att det kan göra gott för både kropp och själ.

Foto: mrsmalinski

Fredag

Har precis gjort mina rehabövningar, 15 min till bra musik. Känner mig på riktigt bra humör. Det är snart helg!
Pyser iväg till Nora på jobb strax. Efter jobbet blir det simning med pojken. Därefter glöggfest hos en vän.
Inte alls tokigt med helg.

Ha en underbar fredag!

Presenter

Fick två presenter av P häromdagen. Det var nog inte bara jag som blev taggad när jag såg cykeln. Tror nog att han blev minst sagt ännu mer taggad :) Kanske beror på att han är en riktig cykelnörd ;) Undrar om han verkligen vill ha sällskap av mig ute på vägarna i vår, jag lär väl inte ens cykla hälften så snabbt.

Fick ett par riktigt fina cykelskor, Shimano. Mina Scott cykelskor med SPD som jag kör spinning med dög visst inte ;) Måste skaffa mig SPD-SL till mina nya skor. Undrar om jag märker någon skillnad? :)
Sedan fick jag en cykelhjälm Bell i rosa för att matcha cykeln som han utsett till mig.

Ja då är det bara en liten sak som saknas, en cykel :) Ja med de fina presenterna så bara måste jag ju skaffa mig en cykel. Ska bli spännande. Varför är det inte vår snart? Får försöka lägga till lite mer spinningpass till min träning så jag är förberedd när våren kommer.

Tack sötaste P!

                                                     
    Foto: mrsmalinski

Summering November

Summering av November månads träning


Veckans träning - v.48

Jag har fortfarande inte riktigt kommit igång med träningen helt. Lördagens pass fick ställas in. Lite känningar lördag och söndag på någon förkylning som lurar i kroppen. Får ta det lungt några dagar i början på denna vecka så att jag förhoppningsvis kan undvika ev. sjukdomar.

V.48
Måndag: 
Cirkelträning 55 min
Core 60 min
Rehab 30 min
Tisdag:   
VILA
Rehab 15 min
Onsdag: 
VILA
Rehab 15 min
Torsdag: 
Spinning Intensiv 60 min
Rehab 15 min                    
Fredag:
VILA
Rehab 15 min
Lördag:
Rask promenad 40 min
Rehab 20 min
Söndag:
VILA

Summa:
Lätt träning:
  40 min
Träning: 2 h 55 min varav styrka 1 h / kondition 1 h 55 min
Rehab: 1h 50 min
Övrigt:  -
RSS 2.0