Vrickad

Blir så trött på mig själv. Sätter alltid käppar i hjulen för min löpning =/  Min kropp gillar tydligen inte löpträning.
Kände av min fot lite igår på dagen efter löprundan i måndags. Jag har svaga fötter och borde verkligen träna upp dem. Nu fick jag mig nog en tankeställare. Måste se till att få in rehabträning regelbundet, även om det är dötråkigt.

Igår kväll blev det ingen träning. Blev en shoppingtur på Marieberg istället. Köpte två blusar, tre linnen och en t-shirt.
Efter det åkte jag på fest. Nybakt bröd och ost i trädgården. De skulle ut på krogen. Eftersom jag jobbar sällskapade jag bara dit men följde inte med in. När jag är på väg hem hör jag någon ropa från uteserveringen. Jag blev väl helt till mig eller nåt, snubblade till och vrickade foten. Så idag går jag med en inlindad fot. Inte alls kul =(

Tur att jag har min cykel!!! Den kan man lite på i vått och torrt! ;) Den fungerar att köra på även om man har en massa små skavanker. Jag behöver ju även simträna så löpningen får ligga lite i träda.



Kommentarer
Annika

Nej, stackare! Usch för att vricka foten! Hoppas verkligen att du kan cykla iaf och att det onda snart går över. Du får kurera med tabletter och smörja eller vad man nu kan göra! Håller tummarna för att du snart blir bra :)

2009-07-02 @ 08:32:54
URL: http://tremil.blogg.se/
Malena

"Jag blev väl helt till mig eller nåt" Gud jag skrattade högt när jag läste det :-)



Hoppas foten kryar på sig och att du kan träna en massa annat under tiden. Simning är väl snällt och bra mot skavanker??!

2009-07-02 @ 09:27:08
URL: http://bredablick.wordpress.com
izza

Ajaj! Det var ju inget vidare alls!! Skönt med cykel och simning iaf :) Hur länge sitter sånt i?



Jag har mailat lite förslag :D

2009-07-02 @ 09:42:52
URL: http://runrunner.wordpress.com
guldmulten

ajajaj

hoppas det går över fort!

2009-07-02 @ 11:54:07
URL: http://guldmulten.blogg.se/
Lina

Ajdå :-( Inte kul och vricka foten!



Hoppas att den läker fort! Skickar krya kramar!

2009-07-02 @ 20:46:53
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0