Blogger boot camp mamma

Haft en väldigt bra helg med både familjemys, hotellövernattning, träningsinspiration, storstad, svett, avslappning och hemmamys.

Vi åkte till Stockholm strax efter lunch i fredags. Checkade in på hotellet sedan tog vi en promenad och mötte upp min syster för fika och umgänge. Efter middag på hotellet däckade vi alla tre tidigt i säng. 

Hotellfrukost och sen avfärd mot Planet Fitness och årets Blogger boot camp mamma. Peter strosade och fikade på stan med Bianca medan jag tränade och fick inspiration. 

Startade dagen med ett träningspass med Lofsan (www.lofsan.se), "kick ass mamas". Därefter föreläsning för att knyta ihop säcken efter passet. Blir så inspirerad av grymma Lofsan som är så kunnig inom området träning för gravida och mammor.

Lunch och amningspaus.

Efter lunch körde jag ett pass med Elmina (http://blogg.alltforforaldrar.se/foraldrafitness/) "Mammastark". Gillade upplägget och tar med mig några övningar till mitt egna pass. Kändes i kroppen att jag kört två rätt högintensiva pass.

Avslutade dagen med en workshop med Katarina Woxnerud (www.mammamage.se). Oerhört kunnig och sa många intressanta saker om mammamagar.

Väldigt nöjd med dagen då jag fick rejäl träning och en del ny kunskap. Så kul att lyssna på entusiastiska och kunniga mammor som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.
Tack Sofia och Mela (www.traningsevent.se) för en toppendag och verkligen en dag som behövs!

Shoppade en söt body till Bianca med texten "My mom. Is stronges than your dad"

Kommentarer
Lina

Så roligt med en boost inspiration! Älskar lofsans blogg, många bra övningar och tips!

Bodyn är så himla söt! :)

2014-03-06 @ 07:19:58
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Jonna

men fy fallera vad kul! någon enstaka ggn önskar jag att jag bodde närmre Sthlm och det är typ sådana här ggr!

2014-03-06 @ 19:44:53
URL: http://www.fartfylld.blogspot.com
Anki

Låter som en härlig helg!
Själv ser jag fram emot lördag och BBC istället..:)Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0