Veckans träning - v.34

Idag har det blivit en välbehövlig vilodag. Är lite stum i benen och har ont i knäna/benhinnorna efter gårdagens Crosstrainingpass i Karlslundsspåret. Det blev en kväll med umgänge med två tjejkompisar, fika i Kumla och en titt på Rydell & Quick i Kumlasjön.

Förra veckan var rätt lugn, men ändå nöjd med 90 min löpning och 2st 18 hålsrundor. Jag åt trots antibiotika och var extremt trött. Hoppas på att kunna komma igång ordentligt denna vecka istället.  




Kommentarer
izza

Jag känner mig supertrött och seg idag, så jag tänkte ta en hel vilodag idag. Sov några färre timmar inatt än vad semesterfiraren är van vid så det kanske är därför :P Sov väl bara 6-7 timmar, haha. Vardagsmat när man jobbar ;)



Har du bokat biljett till schlagern på lördag? Jag trodde de skulle försvinna tokfort, men det fanns väl iaf hälften kvar när jag bokade igår eftermiddags.



Jag ska fundera lite på om jag ska köra crosstrainingen eller inte. Så länge jag har motivation och inspirationen uppe så tror jag att jag tränar bättre på egen hand än snubbla över rötter och andras fötter på intervallerna. Är lite inne på att köra Markaspåret och lite extra backar varje gång jag är där... Får se!



Hoppas du kom iväg på något roligt och ösigt spinpass :D Jag o Björn åkte en sväng till Kilsbergen idag. Men vi vandrade inte så mycket, åkte mest bil :P

2009-08-27 @ 17:40:09
URL: http://runrunner.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0