Veckans träning - v.20

Denna vecka fick jag ihop de planerade tre cykelpassen. Dock var ett av passen ett Spin-pass eftersom jag var lite rädd för regn pga mörka moln på himlen. Jag föredrar att cykla inomhus när det regnar vilket jag även väljer ikväll.

Blev inspirerad av helgens Göteborgsvarv att börja springa mer. Kommer dock satsa på ett pass per vecka till att börja med. Vill vara snäll mot mina hälsenor och börja försiktigt. Cykeln är även i fokus några veckor till.




Kommentarer
izza

Fasen, jag hoppas verkligen min kommentar kom från på föregående inlägg!! Skapligt trött på att det strular när man skrivit långa kommentarer!

2009-05-18 @ 18:59:29
URL: http://runrunner.wordpress.com
Lina

Visst är det kul med shopping :-) Jag älskar inredning och få pyssla och dona!



Idag valde jag också att cykla inomhus. Regnet har öst ner här. suck!



Hoppas att din cykling gick bra!



Trevlig måndagkväll!

2009-05-18 @ 20:02:38
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
izza

Det är härligt med långpass, då springer minutrarna iväg på veckosammanställningen! :D Du har också fått till mycket träning trots tre vilodagar!



Sitter och läser lite om seedningen till Göteborgsvarvet. Som jag förstår det så måste vi antingen springa en kontrollmätt halvmara under 1.40 eller också satsa på Göteborgsvarvets seedningslopp som verkar gå av stapeln i mars. Vad väljer vi? ;)



Just ja, det var ju yoga sent ikväll också. Kanske lite overkill att köra styrka, crosstraining och sen yoga idag ;) Det skulle ju iofs funka om jag kör ett löppass på egen hand lite tidigare på kvällen/eftermiddagen. Jag får fundera på saken! Det är ju gôtt med yoga!

2009-05-19 @ 09:46:49
URL: http://runrunner.wordpress.com
Annika

Tre cykelpass på en vecka låter ju bra jobbat! Du satsar verkligen helhjärtat på halvvättern! :) Starkt jobbat! Visst känner man att tiden inte räcker till när man vill springa, styrketräna och så du med din golf också :)

2009-05-19 @ 09:58:58
URL: http://tremil.blogg.se/
izza

Ah, är det anmälningsstart i juni? Ja, då får vi vara med! Tror inte heller riktigt på 1.40 än ;) Jag glömde titta efter hur långt seedningsloppet är i mars?



Städning här hemma blir grymt bortprioriterat! Jag tog mig lite extratid här i söndagskväll. Det var skönt. Men jag är duktig på att stöka ner och katterna också!så snart ser det likadant ut igen :D



Nu ska jag löpa lite, men hoppar crosstrainingen. Vi kanske ses på yogan sen om jag hinner! Måste laga lite matlåda också :)

2009-05-19 @ 17:30:32
URL: http://runrunner.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0