Spin x 2

Jag fullkomligt älskar Spinning, ja cykling överhuvudtaget!
Igår bestämde jag mig för att köra dubbla spinningpass. Fick så mycket energi från helgen så efter måndagens vilodag var jag sugen på att köra ett ordentligt pass.

Pass 1 - Spin Medel 70 - Ingen riktig GO i passet. Det var inte ett dåligt pass, men inte heller speciellt bra. Det liksom bara var, inget pass att lägga på minnet, inget pass där den extra energin fanns. Passade mig dock ganska bra eftersom jag skulle köra ett pass direkt efter. Blev ett pass på låg medelnivå.
Pass 2 - Spin Puls - Nu kan jag däremot snacka bra pass. Ordentligt tryck i pedalerna, fartfylld musik och en peppande instruktör. Oj vad svetten sprutade och det var härligt.

Planeringen är i full gång. Det kommer bli mycket spinning i vinter kan jag lova. Det kan behövas inför kommande plan. Inget spikat ännu, men inte långt ifrån ;) Livet är härligt! :)


Kommentarer
frida

Ja jag lärde mig från dig att cykelfolk fick matcha på bra, jag lyckades igår :).

2009-10-07 @ 12:49:45
URL: http://fridfullt.blogg.se/
Lina

Och jag bara ÄLSKAR spinning jag också :-))

2009-10-07 @ 19:18:27
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Annika

Åh spinning, det är så härligt! :) Bra kört! :)

2009-10-07 @ 22:33:50
URL: http://tremil.blogg.se/
Jenna

Vad härligt med en till som är helt spinningfrälst! ;) Tycker det finns mycket roliga konditionsträningsformer, men ingenting som är så avkopplande men samtidigt så kul som spinning!

2009-10-08 @ 20:33:09
URL: http://jennas.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0