Vårruset

Dags för Vårruset. Start om ca 1h.

Erkänner att jag ändå är lite nervös trots att det är ett jippolopp och att jag inte tar det så allvarligt.
Tanken är samkväm med jobbet. Men så är jag som jag är och får jag en nummerlapp på mig så går det inte att hålla igen :)





Kommentarer
Lina

Snygging!! Hoppas det gick fint! :)



Jo ett cykeljobb passar rätt bra som sommarjobb:)



Jag skulle vilja gå på ett av dina pass! Det måste vi försöka få till någon gång!! Ni är jättevälkomna till väst om ni har vägarna förbi i sommar :)

2012-06-04 @ 21:52:56
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Malin-Charlotta

Fin du är ! Ser målmedveten ut tycker jag :) Tycker alltid det blir lite pirr i magen, det är ju ändå ganska mycket publik och ståhej!



Du frågade om träning och visst är jag fystränare i både styrka och kondition, framför allt löpning. Min hemsida som aldrig blir klar eftersom jag är en sådan perfektionist när det gäller såna saker som bilder, texter och form, är dock på G. Där kan man läsa om de olika delarna jag vägleder i. Jag jobbar lite annorlunda en PT då de flesta anlitar mig en månad till en början. Detta är för att just få med helheten kring en person och dess mål/förutsättningar. När månaden sedan passerat går de över till att anlita per enskilda pass eller så fortsätter de månadsvis. Jag arbetar mycket med självständighet, meningen är inte att den tränade ska bli beroende av mig, utan kunna få med sig så mycket kunskap och motivation att de i framtiden klarar sig mycket på egen hand och endast ha mig som backupp och lite för ny inspiration.



Kort förklaring blir oftast lång, men nu vet du lite ! Välkommen om du har fler frågor! Jag finns ju även på malien :-)

2012-06-06 @ 22:14:16
URL: http://malin-charlotta.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0